|
Bahasa: EN | BM |

ABOUT US

Tentang Kami
PENYELESAIAN MESIN JUALAN ANDA

Ditubuhkan sejak tahun 1998, PROSPER PEACE VENDING SDN. BHD. adalah pembekal terkemuka untuk mesin jualan, produk, dan penyelesaian sistem dengan penekanan khusus untuk memenuhi keperluan penyegaran pelanggan. Pusat pentadbiran kami terletak di Pulau Pinang, Malaysia. Kami memiliki jejak geografi terbesar sebagai pembekal penyelesaian mesin jualan bebas di Kawasan Utara Semenanjung Malaysia.

Dengan lebih dari 20 tahun pengalaman dalam industri mesin jualan, kami terus berkembang dari kekuatan ke kekuatan dan mendapat reputasi di kalangan rakan kongsi perniagaan dan pesaing sejawat. Dengan misi yang kuat untuk menyediakan set perkhidmatan yang lebih komprehensif dalam keselesaan runcit, kami menetapkan matlamat untuk menjadi salah satu pemimpin pasaran dalam industri teknologi automasi.

Syarikat kami juga merupakan syarikat yang berada di barisan hadapan revolusi sistem pembayaran dengan kepakaran dalam transaksi tanpa tunai. Dengan komitmen untuk interaksi kewangan yang lancar dan selamat, kami telah membangunkan sistem pembayaran tanpa tunai berteknologi tinggi yang memenuhi keperluan yang berkembang dalam perniagaan dan pengguna. Salah satu produk unggulan kami adalah Sistem Ewallet QR, penyelesaian yang mesra pengguna dan efisien yang membolehkan individu membuat transaksi dengan mudah melalui pemeriksaan ringkas kod QR.

Visi Kami
Visi kami adalah untuk menjadi pembekal terkemuka bagi penyelesaian layan diri yang mudah, boleh diakses dan boleh dipercayai untuk pelanggan.
Misi Kami
Misi kami adalah untuk menyediakan pelanggan kami mesin layan diri yang paling mudah dan berteknologi tinggi.
DEMOGRAF
CARTA MESIN LAYANAN LAYANAN
Di sini kami telah menyusun carta berdasarkan lokasi jualan
Jenama